Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمجتبی حسینی معاون هنری و محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران درباره همکاری برای ایجاد زمینه ها و فرصت های هنری گفتگو کردند. در این دیدار مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران و شاهین حیدری رییس دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، نیز حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمجتبی حسینی معاون هنری وزیر ارشاد در این نشست گفت: خانواده هنرمندان بزرگ و گسترده شده است و این سرمایه انسانی در زمینه هنر می تواند فرصت یا تهدید باشد. تاکنون آموزش هنر بیشتر مهارت محور بوده در حالی که مهارت و معرفت توأمان در هنر می تواند به آثار هنری ماندگار منجر شود.

وی با تأکید بر ضرورت نگاه ملی و فرآیندی در هنر گفت: جریان هنر یک فرآیند است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انتهای این فرآیند با هنرمندان ارتباط و تعامل دارد اما دانشگاه‌ها در مسیر این فرآیند می توانند نقش مؤثری در هنر داشته باشند و اگر به جای منافع دستگاهی و بخشی، منافع ملی مورد توجه قرار گیرد، می توان زمینه هایی را برای هنر فراهم کرد. امروز بسیاری از فارغ التحصیلان هنر در زمینه هنر مشغول به کار نشده اند و اگر نگاه فرآیندی داشته باشیم و آموزش، اشتغال، ضرورت های حرفه ای، جشنواره ها همه در یک فرآیند مرتبط دیده و بررسی شود، بخشی از مسایل و آسیب ها کاهش پیدا می کند.

شاهین حیدری رییس دانشکده هنرهای زیبا نیز در این جلسه گفت: به منظور استفاده از ظرفیت ها و هم افزایی، تعامل و همکاری هایی را با فرهنگستان هنر و معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه ریزی می کنیم.

محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: شروع هر تغییری از تغییرات آموزشی رخ می دهد و دانشگاه تهران به دلیل جامع بودن می تواند تغییراتی را بر اساس ضرورت ها انجام دهد. ایجاد مرکز نوآوری دانشگاه تهران از برنامه های این دانشگاه است تا فرصتی برای تحقق ایده های دانشجویان فراهم شود.

کد خبر 4526402 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۵۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه